Ga naar de inhoud
Home \ Italiaanse proefwijnen voor WSET wijncursussen

Italiaanse proefwijnen voor WSET wijncursussen

Op zoek naar proefwijnen voor je WSET wijncursus? Ontdek hier onze selectie Italiaanse wijnen die worden aanbevolen om te proeven voor elk niveau. Graag wat meer advies? Vraag het ons!

WSET Level 1 in Wijn

In de beginnerscursus WSET Level 1 Award in Wijn ontdek je de belangrijkste druivenrassen in de wereld. Ontdek hier welke wijnen je alvast bij ons kunt verkrijgen.

WSET Level 2 in Wijn

In de wijncursus WSET Level 2 Award in Wijn ligt de focus op het verder uitdiepen van je kennis over de belangrijkste druivenrassen en de type wijnen in de wereld, waaronder ook de Italiaanse.

Wijndegustatie aan huis

WSET Level 3 in Wijn

De gevorderde wijncursus WSET Level 3 Award in Wijn bouwt verder op de kennis opgedaan in WSET Level 2 in Wijn en gaat nog een stuk verder en dieper. Hierin proef je steeds meer specifieke wijnen, waaronder verschillende herkomstbenamingen uit Italië.

WSET Level 4 Diploma in Wijn

De WSET Level 4 Diploma in Wines cursus is internationaal erkend en kent een hoog aanzien. Wie slaagt mag de prestigieuze titel ‘DipWSET’ gebruiken bij zijn of haar naam. Ook Italië komt uiteraard opnieuw grondig aan bod in de module D3 ‘Wines of the world’.