Meteen naar de inhoud
Home \ Levering en verzending

Levering en verzending

Afhalen in de winkel

Je kan je bestelling zelf komen afhalen in de winkel in de Botermarkt 6 te 2870 Puurs. In dat geval rekenen wij uiteraard geen leveringskost aan.

Wij nemen steeds vooraf persoonlijk contact met je op om te laten weten vanaf wanneer de bestelling kan worden afgehaald.

Levering aan huis binnen Klein-Brabant

ENÙ kan aan huis leveren in Puurs-Sint-Amands (postcodes 2870 en 2890) en Bornem (postcode 2880). Bij het afrekenen wordt deze optie automatisch beschikbaar wanneer je een verzendadres invult met één van deze postcodes. De leveringskost hiervoor bedraagt 7,50 euro inclusief btw. Indien je voor meer dan 300 euro inclusief btw bestelt, is de levering aan huis gratis.

Leveringen aan huis in Klein-Brabant vinden plaats op een vast moment in de week. Wij nemen steeds persoonlijk contact met je op alvorens over te gaan tot het inplannen van de levering.

Verzending in België

In België, buiten Klein-Brabant kan je bestelling worden verzonden via een koerierdienst. De leveringskost hiervoor bedraagt 11,50 euro inclusief btw. Indien je voor meer dan 300 euro inclusief btw bestelt, is de verzending gratis.

Bij verzending in België krijg je van zodra je bestelling is verzonden een e-mail van ons met een track-en-trace nummer waarmee je de verzending kan volgen.