Ga naar de inhoud

Wijndegustaties Italiaanse wijnen aan huis

Veerle en Mattias voor de winkel van ENÙ Italian Wine Store in Puurs - Foto David Legrève

Wij zijn Veerle en Mattias, Italofielen, wijnliefhebbers en gecertificeerde sommeliers (WSET).

Met een wijndegustatie aan huis of op locatie gaan we samen virtueel op reis naar Italië aan de hand van de heerlijke aroma’s en typische smaken van Italiaanse wijnen.

Graag meer info? Specifieke wensen of aanvraag doen? Stuur ons een bericht!

Kies een formule, de locatie en wij komen naar je toe

Je kiest één van onze drie formules en voegt deze toe aan je winkelmandje. Duid het juiste aantal personen aan en houdt daarbij rekening met het minimum aantal. Graag eerst meer info verkrijgen? Stuur ons dan een bericht.

Van zodra je bestelling of aanvraag is binnengekomen nemen wij contact met je op om verdere praktische details te bespreken en een tijdstip af te spreken voor de degustatie.

Een wijndegustatie aan huis of op een zelfgekozen locatie is de ideale manier om mensen te verbinden: Kies voor een namiddag of avond in Italiaanse sferen samen met je vrienden, familie, met je collega’s op teambuilding, voor je beste klanten, als vrijgezellen of ladies night party, een specifieke thema-avond in je wijnclub of in je Italiaanse lesgroep.

Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie aangepaste Italiaanse wijnen, wijnglazen en onze aanwezigheid

De aangegeven prijs bij elke formule is telkens de prijs per persoon. Hierin is inbegrepen: de wijnen, die jullie erna nog rustig mogen uitdrinken (de flessen zijn van jullie), wijnglazen, die wij voorzien en natuurlijk onze aanwezigheid en begeleiding om er een geslaagde avond van te maken.

Jij kiest de locatie, of het nu thuis is of ergens anders, en stuurt de uitnodigingen uit. Je voorziet een tafel en voldoende stoelen, eventueel ook water en brood. Wij komen dan vervolgens naar je toe op het afgesproken tijdstip.

Verplaatsingskosten worden apart verrekend. Bij degustaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem (postcodes 2870, 2880 en 2890) worden geen verplaatsingskosten aangerekend.

Vragen of specifieke wensen?

Contacteer ons via info@enu.be of telefonisch via +32 474 89 45 13.

Onze formules

Krijg meer info of vraag een wijndegustatie aan huis aan

Bijvoorbeeld: avond met vrienden, vrijgezellen, ladies night, familie-bijeenkomst, teambuilding, netwerkevenement, wijnclub, thema-avond
Bijvoorbeeld: op een maandagavond, zaterdagmiddag, eind volgende maand, specifieke datum
Bijvoorbeeld: plaats, postcode/gemeente, locatie
Geef ons een idee voor hoeveel personen je een wijndegustatie wil organiseren. Het aantal hoeft nog niet definitief te zijn.
Je e-mailadres wordt enkel gebruikt zodat we je terug kunnen contacteren.
Je telefoonnummer is voor ons handig omdat het makkelijker kan zijn je wensen telefonisch te bespreken.

Wijndegustaties op maat of voor bedrijven

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te overlopen en een specifiek voorstel te ontvangen op basis van de gelegenheid, je wensen of je bedrijf.
Wij denken met u mee en geven graag ons advies.