Meteen naar de inhoud
Wijndegustatie aan huis

Degustatie Italiaanse wijnen aan huis

Kijk je ernaar uit om een avondje in Italiaanse sferen door te brengen met je vrienden, familie of collega’s en bovendien nog iets bij te leren over Italiaanse wijn? Ben je wijnliefhebber of lid van een wijnclub en wil je een wijnavond in thema Italië op het programma plaatsen? Het kan! ENÙ komt naar je toe voor een wijndegustatie bij je thuis of op een locatie naar keuze.

Wijndegustaties aan huis of op locatie

Hoe werkt het

Je kiest één van onze drie formules en voegt deze toe aan je winkelmandje. Duid het juiste aantal personen aan en houdt daarbij rekening met het minimum aantal. Van zodra je bestelling is binnengekomen nemen wij contact met je op om verdere praktische details te bespreken en een tijdstip af te spreken voor de degustatie.

De aangegeven prijs bij elke formule is telkens de prijs per persoon. Hierin is inbegrepen: de wijnen, die jullie erna nog rustig mogen uitdrinken (de flessen zijn van jullie), wijnglazen, die wij voorzien en natuurlijk onze aanwezigheid en een woordje uitleg om er een geslaagde avond van te maken.

Jij kiest de locatie, of het nu thuis is of ergens anders, en stuurt de uitnodigingen uit. Je voorziet een tafel en voldoende stoelen, eventueel ook water en brood. Wij komen dan vervolgens naar je toe op het afgesproken tijdstip.

Verplaatsingskosten worden apart verrekend. Bij degustaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem (postcodes 2870, 2880 en 2890) worden geen verplaatsingskosten aangerekend.

En wat erna

Na afloop van de degustatie krijgt iedere deelnemer een kortingsbon die 3 maanden geldig is waarmee je een éénmalige korting kan krijgen van 30 euro bij een aankoop van minimum 200 euro online of in onze winkel.

Vragen of specifieke wensen?

Contacteer ons via info@enu.be of telefonisch via +32 474 89 45 13.

Onze formules

Wijndegustaties op maat of voor bedrijven

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te overlopen en een specifiek voorstel te ontvangen op basis van de gelegenheid, je wensen of je bedrijf.
Wij denken met u mee en geven graag ons advies.