Ga naar de inhoud
Home \ Wijnbeleving en inspiratie \ Wijnlessen \ Workshops najaar 2024: wijncursus en masterclasses Italiaanse wijnen

Workshops najaar 2024: wijncursus en masterclasses Italiaanse wijnen

Wijncursus Italiaanse wijnen

dinsdag 17 september t.e.m. dinsdag 22 oktober (6 sessies) telkens om 19u30

Ontdek de boeiende wereld van de Italiaanse wijnen gedurende 6 opeenvolgende workshops, gegeven door italofielen, wijnliefhebbers en gecertificeerde sommeliers Veerle en Mattias.

Wijngaard in de avondzon

Masterclass ‘Weg van platgetreden paden’ wijnland Italië

dinsdag 5 november om 19u30

Ontdek de verborgen parels van Italië’s wijnlandschap. Laat je meevoeren op een unieke reis door de minder bekende, maar absoluut verrukkelijke wijnregio’s van dit prachtige land. Onder begeleiding van gecertificeerde wijnexperts Veerle en Mattias proef je bijzondere wijnen die je smaakpapillen zullen verrassen en je kennis zullen verrijken.

Wijngaarden heuvels in Piemonte Italiaanse wijn 2

Masterclass Nebbiolo

dinsdag 12 november om 19u30

Dompel jezelf onder in de wereld van Nebbiolo, de koning van de Italiaanse druiven. Een unieke kans om deze iconische druif in al zijn facetten te ontdekken. Deze masterclass is een must voor elke wijnliefhebber die zijn kennis wil verdiepen en wil genieten van de verfijning van de Nebbiolo.

Italiaanse schuimwijn familie vrienden feest meerdere glazen

Masterclass Italiaanse schuimwijnen

dinsdag 19 november om 19u30

Ontdek de sprankelende wereld van Italiaanse schuimwijnen tijdens deze exclusieve masterclass. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en finesse van Italië’s mousserende wijnen en leer over de verschillende productiemethoden, druivensoorten en regio’s die deze wijnen zo speciaal maken.