Mattias zijn eerste stappen in de wijnwereld werden gezet tijdens de cursus Wijnkenner bij CVO Gent met toenmalig wijnleraar David De Coster, vandaag kaasmaker en zaakvoerder van De Zuivelarij, gekend van onder andere Berloumi. 10 jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw voor een zeer fijne samenwerking en wine-food pairing event: Labneh en Italiaanse wijn.
Wat kan je verwachten?
- Proef 5 verschillende gerechten op basis van Labneh, geselecteerd door kaasmaker en zaakvoerder van De Zuivelarij David De Coster
- Ontdek 5 verrassende pairings met aangepaste Italiaanse wijnen, geselecteerd door sommeliers Mattias Berlamont en Veerle Mampaey van ENÙ
- Beleef een fijne avond in het decor waar de Labneh geproduceerd wordt: De Zuivelarij in Berlare.
Praktisch
Wanneer? donderdag 2 mei om 19u30
Waar? De Zuivelarij, Galgenbergstraat 54, 9290 Berlare
Wat kost het? 40 euro per persoon
Aantal plaatsen? tot 32 personen