Ga naar de inhoud
Home \ Wijnbeleving en inspiratie

Wijnbeleving en inspiratie

Italiaanse roséwijn

Masterclass Italiaanse rosé wijnen – dinsdag 11 juni

  • door

In Italië kan je heel wat kwalitatieve rosé wijnen vinden met elk hun eigen karakter. Ontdek het op dinsdag 11 juni tijdens een masterclass Italiaanse rosé wijnen onder begeleiding van sommeliers Veerle en Mattias. Voor de gelegenheid voorzien we ook een selectie antipasti (hapjes) om er een extra gezellige avond van te maken.

Italiaanse witte wijn twee glazen klinken buiten zon terras evenement

ENÙ Italian Wine Bar op Lifestyle 2024

  • door

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei wordt Park Fort Liezele omgetoverd tot een heuse lifestyle- en beleefbeurs! Meer dan 70 standen staan er voor je klaar. ENÙ is ook van de partij met heerlijke Italiaanse wijnen per glas.

Labhen en Italiaanse wijnen food & wine pairing for cheese lovers samenwerking De Zuivelarij en ENÙ

LABNEH & ITALIAANSE WIJN – donderdag 2 mei – De Zuivelarij Berlare – VOLZET

  • door

Mattias zijn eerste stappen in de wijnwereld werden gezet tijdens de cursus Wijnkenner bij CVO Gent met toenmalig wijnleraar David De Coster, vandaag kaasmaker en zaakvoerder van De Zuivelarij. 10 jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw voor een zeer fijne samenwerking en wine-food pairing event: Labneh en Italiaanse wijn.

Openingsuren eindejaar 2023: extra open tijdens feestmaand december

  • door

Tijdens de maand december zijn we extra open. Je kan bij ons terecht voor advies voor aangepaste wijnen bij jouw kerst- of oudejaarsmenu, verfijnde Italiaanse wijnen van kleine producenten, panettone, olijfolie, Italiaanse delicatessen, geschenkpakketten en cadeaubonnen.